De mooiste bloemen 

Favorieten

 
IMG_9227.jpg

Bloemen 

taart

Bloementaarten! We hebben ze in alle soorten en maten. Een keer wat anders dan een bos bloemen. Makkelijk te geven, weinig verzorging en super feestelijk. Wil je dit nou ook? Bestel makkelijk en snel online.

IMG_9440_edited.jpg

Voorjaars

bloemen

Voorjaars bloemen! O ik hou ervan heerlijk al die vrolijke kleuren! Elke week hebben we de leukste soorten en creaties! Kijk snel naar de mogelijkheden!

ABOUT ME

 HiHi, Leuk dat je mijn site bezoekt! Geniet bloem en lifestyle is gestart in februari 2018. Ik ben een jonge spontane ondernemer die al haar passie in dit bedrijf stopt. Samen met mijn hond Karel ben ik elke dag te vinden in de winkel. Ik vind het super om mee te gaan met de trends en lekker creatief bezig te zijn. Bloemist zijn is dan ook echt mij lust en me leven. Heerlijk al die prachtige materialen om mee te werken. Wij houden van luxe en bijzondere bloemen. Maar ook voor een klein bedrag kan je bij ons terecht! Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de leukste cadeautjes voor elk bedrag. Ook deze kan je terug vinden op mijn site! Bij vragen neem gerust contact met mij op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons in de winkel! kijk voor meer informatie naar onze openingstijden. Liefs Malou

 

Bloemen

Planten

Sieraden

Cadeau

Droogbloemen

Stationary

 
Droogbloemen
 

CONTACT

Dorpsstraat 16, 6721JK Bennekom

0318-418889 / info@geniet-bennekom.nl

 

Openingstijden:

Dinsdag tot vrijdag 09:30-17:30

Zaterdag 09:30-17:00 

Zondag & Maandag GESLOTEN

Bedankt voor indienen