Verzenden.

​Al onze producten worden binnen 3 werkdagen naar u verzonden. U ontvangt een bericht van verzending,
​Bloemen besteld? Als u voor 13:00 uur besteld heeft bezorgen wij dezelfde dag nog. Niet gelukt om voor 13:00 uur te bestellen volgende ochtend leveren wij het boeket voor u af. Op maandagen zijn wij gesloten. Uw bestelling wordt de volgende werkdag verzonden.
 

Niet tevreden?

Toch niet tevreden met je nieuwe aankoop? Je hebt het recht om binnen 8 dagen, zonder opgave van redenen, een item retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je in onze winkel zou doen. LETOP! kransen en producten die van verse materialen zijn gemaakt kunt u niet retourneren.

Nadat de artikelen door ons zijn ontvangen en geaccepteerd zullen wij zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstortten op je rekening. De verzendkosten van uw bestelling worden niet door ons terugbetaald, en de verzendkosten van het retourneren worden door u de klant voldaan.

Retour zendingen kunnen worden verzonden naar:
Geniet bloem en lifestyle
t.a.v. retouren
Dorpsstraat16
6721JK Bennekom
Nederland

Wil je een item ruilen of retourneren (de overeenkomst ontbinden)? 
Laat ons dit dan zo snel mogelijk en duidelijk weten. Dit doet u door een melding te maken van uw retour en het retour formulier in te vullen en mee te sturen.  De retour melding moet binnen 8 dagen aangevraagd zijn en stuur het pakket uiterlijk binnen 8 dagen na het aanmelden van je retour terug naar ons (bovenstaand) adres.

Klik hier voor het aanmelden van een retour aanvraag.
Klik hier voor het retourformulier

Acceptatie voorwaarden bij retourneren

Wij kunnen alleen het volledige aankoopbedrag vergoeden als je je houdt aan de volgende spelregels:

  • De producten moeten onbeschadigd zijn. 
  • De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)
  • Oorbellen kunnen i.v.m. hygiëne  niet worden geretourneerd.

Let op!
Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd raakt of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen, kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.

Gevolgen van waardevermindering bij retourneren

Bij waardevermindering van het geretourneerde item kan door ons worden besloten een deel van, of het gehele bedrag niet te crediteren (terug te storten). Waardevermindering van een item treedt op wanneer bij het retourneren van het item blijkt dat het beschadigd is, duidelijk is dat het item gedragen of gewassen is. 

Voor verdere vragen kunt u altijd  contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0318-418889 of info@geniet-bennekom.nl Vragen over uw retour vermeld u bestelnummer.. Wij zijn telefonische bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 

© 2017 - 2021 Geniet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel